TEKERCSNYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA BEVEZETÉSE A YELOPRINT NYOMDAIPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT-NÉL

 

A YELOPRINT Kft. 40%-os intenzitású, 114,21 millió forint uniós támogatást nyert a „GOP-2.1.1-12/B” számú pályázati kiíráson. A 258,5 millió forintos összköltségvetésű beruházásból korszerű tekercsnyomtató gép megvásárlását és ezzel egy új új technológi bevezetését valósítottuk meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A technológiai fejlődés az iparágban nagyon gyors, így elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés, a piaci igényekhez való alkalmazkodás. Az internet térhódításval a hagyományos nyomdatermékek iránti kereslet csökken, ezért a cég a csomagolóanyagok, konkrétan az öntapadós címkék gyártásában láttuk a fejlődés lehetőségét.

A tekercsnyomtató technológia bevezetésével már nemcsak a hagyományos ives technológiával készült címkékkel tudjuk kiszolgálni partnereiket, hanem az élelmiszeripar területén gyakrabban használt, tekercses csomagológéppel rendelkező vevőinknek is szállíthatunk.

A projekt következményeképpen a legmodernebb technológiát honsosítotuk meg, aminek köszönhetően a megrendelőink az eddiginél olcsóbban juthatnak világszínvonalú minőségben készült öntapadós címkékhez.

A projekt befejezésének dátuma: 2015 november 23.